دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است جزییات انهدام شبکه قاچاق تلفن همراه توسط سازمان اطلاعات سپاه بوشهر زینی‌وند: انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود دستور پزشکیان برای توقف فوری فروش اینترنتی دارو مجلس پیگیر پرداخت خسارت خانوار‌ها به‌دلیل قطعی مکرر برق سید حسن خمینی: باید به تیمی که در میدان مذاکره هست اعتماد کرد قالیباف به آمریکای لاتین می‌رود پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد

بازداشت حمید نوری بدون سند و مدرک و براساس ادعاهای واهی منافقین

عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه الزهرا (س) گفت: دادگاه سوئد بدون داشتن مدارک و اسناد و براساس ادعاهای واهی گروهک تروریستی منافقین بازداشت کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۸ - ۲۶ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 17
کد خبر: ۱۴۲۷۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ نرگس علنقیان عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه الزهرا (س)  با انتقاد از حکم صادر شده برای حمید‌نوری گفت: دادگاه سوئد بدون داشتن مدارک و اسناد کافی، حمید نوری را بازداشت‌ کرده و این تبعه ایرانی را براساس ادعاهای واهی گروهک تروریستی منافقین دو سال در زندان انفرادی نگاه داشته است.

 

این فعال دانشجویی با اشاره به اقدامات جنایتکارانه گروهک تروریستی منافقین در سالهای ابتدایی انقلاب، گفت: دشمنان و منافقین همواره با تحریف واقعیت تلاش کرده اند تا افکار توده‌ مردم را نسبت به جمهوری اسلامی خدشه‌دار کنند. نمونه اخیر آن را هم در انتخابات ریاست جمهوری و ادعاهایی که درباره آقای رئیسی مطرح می کردند، مشاهده کردیم.

 

وی در ادامه با اشاره به دوگانگی‌های سازمان های مدعی حقوق بشر در برخورد با گروهک تروریستی منافقین گفت: سازمان ملل و جهان غرب، در موضوع منافقین ادعای حقوق بشری دارد در حالیکه که جمهوری اسلامی در اوایل انقلاب، از ترورهای منافقین در امان نبود و بسیاری از مردم بی گناه به دست منافقین به شهادت رسیدند.

 

این فعال دانشجویی تاکید کرد: امروز براساس رای دادگاه سوئد حمید نوری به حبس ابد محکوم شده است؛ اما باید دید جمهوری اسلامی در برابر این حکم، و برای آزادی نوری چه خواهد کرد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار